Ofte stilte spørsmål

Hvordan kan jeg lage en konto?

Du må opprette en konto før du tar et kurs. Klikk på menyikonet (tre horisontale linjer) øverst til venstre på butikkskjermen. Fra den åpnede menyen klikker du på Logg inn / Registrer-knappen. Klikk på Registrer deg. Skriv inn e-post-ID og passord for å registrere en konto.

Hvordan kan jeg bruke tilgangskoder?

Du må opprette en konto på appen for å bruke tilgangskodene. Etter vellykket pålogging klikker du på menyikonet  øverst til venstre på butikkmenyen. Fra den åpnede menyen klikker du på Mine kurs-knappen. På det åpnede skjermbildet klikker du på gaveikonet øverst til høyre på skjermen. Skriv inn tilgangskoden din her. Respektive kurs vil bli lagt til i Mine kurs-delen.

Hvordan starter jeg et kurs? 

Etter at du har kjøpt kurset eller brukt tilgangskoden til kurset, vil kurset bli lagt til i Mine kurs delen. Klikk på Kursbildet for å starte kurset.

Jeg har problemer med å logge inn. Hva gjør jeg?

Du kan klikke på Glemt passord-lenken for å tilbakestille passordet fra påloggingsskjermen. Vi sender det nye passordet til din registrerte e-postadresse. Prøv å logge inn med det nye passordet.  Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du sende en e-post til post@se-design.no med detaljer om problemet.

Jeg får ikke tilgang til kurset, hva skal jeg gjøre?


Sjekk om du bruker den samme e-posten som ble brukt til å kjøpe / bruke tilgangskoden. Se etter kurset i delen Mitt kurs. Hvis kurset fremdeles ikke er tilgjengelig, kan du sende en e-post til post@se-design.no

Hvordan rapportere et problem i appen?

For eventuelle andre problemer, vennligst send en e-post til post@se-design.no med fullstendige detaljer.