Om Oss

SE Design Akademiet er eiet og drevet av SE Design. Dette er en tilleggstjeneste for alle dem som ønsker seg noe mer, eller noe annet enn hjelp til å lage en hjemmeside. Tanken bak SE Design Akademiet er å kunne tilby forskjellige kurs til både nybegynnere og viderekommende. 

Ofte kan man oppleve at nettkurs nærmest haster seg gjennom leksjonene bare for å holde hver video til et maksimum av 3-4 minutter. Mange opplever da at det kan være vanskelig å følge kurset, fordi man hele tiden må stoppe filmen for å i det hele tatt rekke å gjøre/lage det samme som kursholderen. Her på SE Design Akademiet tar vi oss tid. Filmene blir riktig nok noe lengre, men du får godt om tid til både å se, lære, forstå og utføre.

I skrivende stund, 25.07.2021 så er SE Design Akademiet fortsatt under oppføring. Tanken er likevel å fylle opp med flere kurs innen både InDesign, Photoshop, og Webdesign for å nevne noe. 

I tillegg til dette, så sender SE Design live til flere plattformer samtidig, slik at du kan delta på disse sendingene via chat og dermed få direkte svar på spørsmål du måtte ha om sendingens tema. Det blir gjort opptak av alle sendingene, og disse vil du kunne se her på Akademiet, dersom du ikke får mulighet ti lå bli med på livesendingen.

Bak SE Design finner du meg, en freelance webdesigner ved navn Sven-Erik. For meg er ikke webdesign bare en jobb. Det er en lidenskap, kjærlighet og stolthet i hva jeg lager. Jeg lager alltid unike og tilpassede hjemmesider for mine kunder, og legger all min energi og kreativitet i å lage noe som vil fange hjertet av din bedrift/prosjekt. Som webdesigner har jeg jobbet med kunder ikke bare i Norge, men rundt om i Europa, Nord Afrika, USA og Kanada siden 2014.

Jeg jobber fra et bitte lite kontor, i mitt ellers beskjedne hjem, og skulle du være i området, så er d velkommen til å ta et besøk. 

Ha en strålende dag!

Sven-Erik Slåttedalen